Training met paarden voor professioneel leiderschap

Ben jij klaar voor…

… authentiek leiderschap? Leiderschap dat ervoor zorgt dat blije medewerkers de business doen groeien, omdat ze graag met je samenwerken?

Een leider die bewust handelt, haalt het allerbeste uit mens en organisatie. Als je je bewust bent kun je namelijk verantwoord inspelen op bedrijfsmatige processen. Je kunt veel verder vooruit kijken en invloed uitoefenen.

Als bewust leider sta je meer open voor ontwikkeling en kun je positieve invloed uitoefenen binnen de organisatie.  Bewuste leiders zijn ‘in control’ en kunnen de hele wereld aan!

Verbeter je leiderschap

Exponentiële groei

Doe meer in minder tijd. Laat je resultaten natuurlijk groeien.

meer winst

Natuurlijke groei leidt tot grotere winsten, zonder extra inspanning

Betaalbare coaching

Binnen 1 tot 3 sessies worden uw wensen en verlangens helder.

Wat we doen

Bij BCH maken wij professionele en invloedrijke leiders ‘bewust’ van hun non-verbale lichaamstaal. In het bewustzijn van non-verbale taal liggen ongekende mogelijkheden voor leiders. Binnen onze leiderschapstrainingen gebruiken wij paarden. Paarden hebben één prominente taal, namelijk de non-verbale taal. Paarden zijn reactief en vragen pro-actieve leiding. 

 Door bewust te zijn van de lichaamstaal ontstaan er nieuwe mogelijkheden. Als leider leer je bij ons meer over jezelf en interacties met anderen. Bijzonder is dat je als deelnemer tijdens de leiderschapstraining zelf vrijwel meteen de link legt naar leiderschap binnen de organisatie. Je doet een nieuwe ervaring op. Als deelnemer ervaar je van binnenuit hoeveel invloed je kan hebben op je omgeving. Het paard laat je dat duidelijk zien, door de betreffende situatie in non-verbale taal uit te vergroten. De training kan daardoor als zeer prettig worden ervaren. De deelnemers ervaren doorgaans veel vrijheid en resultaat. Het is alsof er een knop wordt omgezet. Deze ‘knop’ kan ook ervaren worden in de organisatie, daar ligt dan ook de link. Opnieuw kijken naar de gewenste situatie vanuit een ander perspectief doet wonderen!

 Hoe is de training onderbouwd?

 De hoogstaande kwaliteit van de trainingen zit hem in de trainers die beschikken over motiverende gespreksvoeringskwaliteiten. Deze wetenschappelijk onderbouwde interventie zorgt ervoor dat verlangens en wensen worden omgezet naar concrete resultaten. De onderbouwing vanuit de Leadership Discovery is geïnspireerd op diverse onderzoeken.

 Men ondergaat een leiderschapsscan tijdens een training met de paarden. De ‘leiderschapsscan’ noemen wij de Leadership Discovery. De Leadership Discovery is wetenschappelijk geïnspireerd en kent een concrete basis. Na het volgen van de training heb je een sterke indicatie van welk leiderschapstype je bent en waar je staat binnen de organisatie. Ook ga je geïnspireerd de deur uit met nieuwe leiderschapsvaardigheden op zak.

Leadership
Discovery

Team Building
Discovery

Royal Leadership Discovery Program

Waarom BCH?

PROFESSIONEEL

We werken met juist geschoolde trainers. Allen in bezit van Paardencoach diploma en trainerscertificering.

GEPASSIONEERD

Dit bedrijf is vanuit passie en liefde voor paarden en mensen ontwikkeld. Wij geloven dat je alles kunt als je maar wilt! Daarom richten wij ons op wat jij wilt en kunt!

RUIME ERVARING

Onze trainers hebben de meeste ervaring in team en individuele coachings met paarden op de zakelijke markt. Dit zorgt ervoor dat wij snel tot de kern komen en de trainingen veilig en verantwoord kunnen begeleiden.

FLEXIBEL

We kunnen alles op maat plannen en kijken mee naar jouw wensen. Van lunch tot locatie, alles kan worden gerealiseerd! Ook voor teams kunnen wij programma’s op maat maken. Van Paleis Soestdijk, op bezoek bij een Olympische ruiter tot een manege in hartje Amsterdam, wij hebben de meest geweldige op maat gemaakte programma’s met de beste contacten en locaties uit ons netwerk!

BETAALBAAR

Zowel een team als individuele training bestaat uit maximaal 1 tot 3 sessies per jaar met dezelfde personen. Wij pleiten voor zo snel mogelijk het beste resultaat. Wij gaan ervan uit dat als mensen de juiste ‘tools’ krijgen dat ze snel verder kunnen. Daarom zijn onze trajecten betaalbaar.

INTERNATIONAAL

Wij gaan over grenzen, zijn puur, eerlijk en komen tot de kern, in binnen en buitenland. Van China, Egypte, Portugal tot Amerika wij komen daar waar onze klanten ons nodig hebben. We gebruiken paarden die in de landen zelf aanwezig zijn. Alles is mogelijk, bezoek vanuit het buitenland naar Nederland ook. We gaan letterlijk en figuurlijk over grenzen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie op 06-41004452

Om te overleven, als prooidier, is een paard reactief. Door zijn reactieve vermogen in interactie met een mens is voor de trainer direct duidelijk hoe iemand in zijn vel zit. Licht confronterend, maar als je naar jezelf wilt kijken zul je ook succesvol zijn!

Wil je weten wat er op dieper niveau te behalen valt? Doe dan mee aan een training, stel jezelf open en wees nieuwsgierig.

Wij laten jou als leider ervaren tot ongekend niveau stijgen, waarin je bewust bent en de zaken  duidelijk overziet.

Na de paardleiderschapstraining ga je met een rijke ervaring en nieuwe inzichten naar huis. Je zit vol energie en nieuwe ideeën. Je hebt overzicht en bent klaar voor de volgende stap.

Pluspunten trainingen

 • Inspirerend en zetten meteen aan tot nieuwe stappen dankzij inzet van de motiverende gespreksvoering
 • 100 procent klantgericht
 • Training en soort locaties allemaal bespreekbaar
 • We zitten door heel Nederland
 • Paard als metafoor
 • Paard neemt hartslag over waardoor je gevoel hebt samen te smelten met de omgeving en dat werkt zeer positief
 • Je ervaart hoeveel invloed je kunt uitoefenen met zachte signalen
 • Werken in de buitenlucht werkt louterend en is zelfs wetenschappelijk bewezen doeltreffend en versterkt het immuunsysteem
 • We werken uitsluitend met wetenschappelijke onderbouwingen ter ondersteuning aan de trainingsessies
 • Paarden voelen jouw intentie en laten het zien alsof je in een spiegel naar jezelf kijkt
 • Na de training ga je met een ongekende boost naar huis en weet je wat je wilt
 • Als je deelneemt aan de leiderschapsscan, de ‘Leadership Discovery’ genaamd, krijg je een persoonlijke psychologische rapportage mee naar huis. De rapportage kun je gebruiken ter ondersteuning van jouw functioneringsgesprekken of bijvoorbeeld voor sollicitaties
 • Je bent altijd welkom om tussendoor een keer een sessie in te plannen
 • Sessies werken krachtig en vrijwel direct. Je krijgt direct inzichten en handvatten. Geen jaarprogramma’s en lange tijdsinvesteringen maar direct resultaat. Meestal zijn 1 tot 3 sessies de max per jaar. Niet meer dan nodig. Dus geen geldverspilling.

Jaar ervaring

Locaties

Trainingen gegeven

Coaches opgeleid

Deze ondernemers gingen je voor

En dit is wat ze te zeggen hebben

Van paarden was ik reeds onder de indruk, maar nu ook van Rosa. Niet alleen is ze lief en liefdevol naar haar paarden, bovenal is ze een professional. Hoe zij samen met haar paarden tot jouw kern doordringt is meer dan bijzonder. Het heeft mij in ieder geval verder gebracht en verrijkt.

Conchita van Rooij

Topadvocaat
Geweldig wat paarden voor je kunnen doen ! De energie is geweldig, allemaal gebaseerd op lichaamstaal en natuurlijke hiërarchie. Erg bijzonder om te mogen ervaren.

Dr. H. Schuurmans

Chemicus en ondernemer