Team Building Discovery

TEAMBUILDING VANUIT HET THEMA LEF

Soms heb je als bedrijf een verfrissende teamdag nodig om weer een beetje lef onder de medewerkers en leidinggevenden te brengen.

Touwtrekken, door een hoepel springen, samen op de hei zitten, hartstikke leuk, maar je wilt echt iets unieks doen met jouw team toch? Jouw team is niet zomaar een team en verdient alleen het allerbeste. Een geweldige rondleiding op paleis Soestdijk gecombineerd met een leiderschapstraining bij de paarden op een geweldig chique-stallencomplex midden in de prachtige Soesterduinen, een lekkere lunch en een goed glas wijn. Wie wil dat nou niet? 

Gewoon iets heel bijzonders met zijn allen en iets prikkelends, iets spannends! Werken met paarden in een groep kan heel verkwikkend, bindend en positief prikkelend werken. Het zet zintuigen en non-verbale acties op scherp, je werkt fysiek vanaf de grond met een paard en ziet elkaar van een totaal andere kant! Het kan zo diepgaand of luchtig zoals het team dat wenst. Aangepast op de wens gaan we aan de slag met elkaar.

WAAR KIES JIJ VOOR?

Herken je dit?

Je wilt je collega’s weleens van een andere kant zien. Privé is ook niet helemaal je uitgangspunt, maar je zou weleens iets ‘spontaans’ willen doen met elkaar om meer verbinding te ervaren.

Er zijn een aantal zaken ‘onuitgesproken’ bijvoorbeeld dat je als leidinggevende veel van jouw team hebt gevraagd en trots bent op hun prestaties. Je wilt graag aandacht geven aan het positieve, maar ervaart daar geen tijd of ruimte voor.

Je mag een uitje organiseren en wilt iets bijzonders, iets waar iedereen van leert en wat ieder mens leuk vind. Paardencoaching klinkt wellicht een beetje zwaar, maar een leiderschapstraining met paarden, een lekkere borrel een mooie accommodatie en lekker met elkaar dineren. Kortom een mega bijzondere inspirerende belevenis gecombineerd met luxe en lekker eten doet het altijd goed!

Jouw team gaat een bijzondere tijd door, door een fusie, nieuwe afdeling of het verlies van een tak van sport of een nieuwe leidinggevende. Het is belangrijk hierbij stil te staan, aandacht te geven en gezamenlijk iets echt waardevols te gaan doen. Mensen zeggen geen nee tegen een groot en edel paard. Plan een intake in en kom lekker een dag bij ons langs. Alles wordt voor jullie verzorgd we leggen jou en jouw medewerkers in de watten!

SAMEN IN ‘HETZELFDE SCHUITJE’ LEIDT TOT BETERE RESULTATEN

Wist je dat mensen die iets bijzonders gezamenlijks delen, een betere band met elkaar opbouwen? Een bijzonder teamuitje kan zo’n bijzondere gemeenschappelijke deler zijn. Vaak zien wij dat mensen die bij ons binnenkomen met hun team eerst een beetje lachen en wat grapjes maken. 

Als het team met de paarden aan de slag gaat, wordt ervaren hoe weldadig het dier voor mensen kan zijn. Je gaat namelijk uit het ‘hoofd’ en vanuit het ‘lichaam’ werken. We werken via lichaamstaal,  non-verbaal, omdat dit de enige taal is die het paard kent. Mensen ervaren verbinding met het paard en bijzonder genoeg ook altijd met elkaar. Het paard zorgt voor warmte. Mensen zijn onder de indruk, het paard oordeelt niet, de trainer helpt de coaching fysiek veilig te houden, allemaal zaken die bijdragen aan ‘vertrouwen’ in een voor het team bijzondere situatie.

Hoe gaat een team naar huis?

De dag staat in het teken van puurheid, openheid, verbinding en vertrouwen in een prettige omgeving. Als het team naar huis gaat zijn gevoelens verhelderd, hangt er een luchtige en fijne sfeer en voelt iedereen zich heerlijk in de ‘watten’ gelegd. 

Het team heeft een leuke ervaring gekregen en gaat weer energiek en bruisend met elkaar verder.

Deze ondernemers gingen je voor

En dit is wat ze te zeggen hebben

Van paarden was ik reeds onder de indruk, maar nu ook van Rosa. Niet alleen is ze lief en liefdevol naar haar paarden, bovenal is ze een professional. Hoe zij samen met haar paarden tot jouw kern doordringt is meer dan bijzonder. Het heeft mij in ieder geval verder gebracht en verrijkt.

Conchita van Rooij

Topadvocaat
Geweldig wat paarden voor je kunnen doen ! De energie is geweldig, allemaal gebaseerd op lichaamstaal en natuurlijke hiërarchie. Erg bijzonder om te mogen ervaren.

Dr. H. Schuurmans

Chemicus en ondernemer
Wauw, wat een fantastische coaching om mijn eigen zelfreflectie te zien als ondernemer en te kunnen werken aan mijn valkuilen. BCH International heeft mij zoveel meer gebracht om als ondernemer, maar ook als persoon echt persoonlijk en zakelijk te groeien. Rosa, top en bedankt!

Hans Westerman

Ondernemer

Wat leveren de sessies je op?

Afhankelijk van de specifieke invulling de teamdag en de behoeften binnen je bedrijf, kun je het volgende verwachten:

Z

Inzicht in menselijke patronen en groepsdynamieken

Z

Verbeterde structuur en organisatietalent

Z

Meer lef en proactiviteit binnen je organisatie

Z

Meer (zelf)bewustzijn bij jezelf en je medewerkers

Z

Helderheid in bedrijfsprocessen, zoals uitvoering, ondersteuning en leiderschap

Z

Groei en (zelf)ontwikkeling

Z

Het kunnen lezen van non-verbale taal

INTERESSANT?

VRAAG VRIJBLIJVEND INFORMATIE AAN!

Informatie aanvraagformulier

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen in onderstaand formulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.