Deze ondernemers gingen je voor…

En dit is wat ze over ons te zeggen hebben…

Van paarden was ik reeds onder de indruk, maar nu ook van Rosa. Niet alleen is ze lief en liefdevol naar haar paarden, bovenal is ze een professional.

Hoe zij samen met haar paarden tot jouw kern doordringt is meer dan bijzonder. Het heeft mij in ieder geval verder gebracht en verrijkt.

Conchita de Rooij

Topadvocaat

Dat was een mooie ervaring om samen met Rosa en een paard in de ring te staan (een vredelievende ring, geen boksring)
Dank dank!!

Steven Pont

Ontwikkelingspsycholoog, mediator, systeemtherapeut, auteur/columnist

Rosa is een uiterst gedreven warme persoonlijkheid en ondernemer pur sang, zij wist al op zeer jonge leeftijd in detail hoe haar toekomst als ondernemer er uit zou zien. Rosa weet in haar ondernemerschap een mooie balans te vinden tussen mensgerichtheid en doelgerichtheid, zij weet met haar passie mensen te inspireren en in beweging te krijgen. Naast ondernemen heeft Rosa een passie voor paarden.

Rosa staat als dressuurruiter haar mannetje en als coach met paarden verdiende zij ruimschoots haar sporen. Met de oprichting van haar eerste onderneming wist zij zich niet alleen in zeer korte tijd te profileren als onderscheidende opleider maar bracht ook de branche in beweging met haar visie en niet aflatend streven kwaliteistsproducten neer te willen zetten. Waar Rosa voor staat steekt zij niet onder stoelen of banken.

Met haar doortastendheid weet zij mensen te doorgronden en in haar coachaanpak weet zij met een geheel eigen stijl het beste in mensen naar boven te brengen.

Rolf Scheerder

Ondernemer

Na een middag bij Rosa te hebben doorgebracht was voor mij zichtbaar duidelijk dat waar ik mee rond liep sterk voelbaar was door haar paard.
Het paard reflecteerde mijn struggles tijdens de coachwandeling. Als ik me sterk voelde volgde het paard mij, maar bij de onderwerpen waar ik me minder goed bij voelde ging het paard me in bescherming nemen door of heel dicht bij me te lopen of voor me uit te lopen.

Het was een bijzondere ervaring om erkend te worden in mijn emoties en Rosa had de begeleiding perfect in handen. Door aanvullende vragen te stellen kwam mijn patstelling waar ik toen mee worstelde, concreet naar voren en werd het voor mij makkelijker om keuzes te maken. Een bijzondere ervaring in een natuurlijke omgeving met veel aandacht voor jezelf.

Deborah Cabau

Astrologisch businesscoach en auteur van horoscoopboeken

Geweldig wat paarden voor je kunnen doen!

De energie is geweldig, allemaal gebaseerd op lichaamstaal en natuurlijke hiërarchie.
Erg bijzonder om te mogen ervaren.

Dr. H. Schuurmans

Chemicus en ondernemer

Toen ik Rosa leerde kennen, was er direct verbinding. Verbinding vanuit oprechte interesse voor mensen en hun bewegingen.

Met haar prikkelende vraagstelling helpt ze je naar binnen te kijken. Je passie te volgen. Rosa is een creatief leider en sparringpartner op niveau.

Saskia van Baarsen

Ondernemer

Rosa ken ik als een warme persoonlijkheid met veel kennis van zaken. Rosa is duidelijk, open en eerlijk, 3 belangrijke aspecten die ik zeer belangrijk vind in een samenwerking. Ze weet wat ze wil en hoe ze iets wil, maar in het samenwerken is er ruimte voor eigen inzicht en creativiteit.

Rosa is empathisch, heeft een luisterend oor en kan zeer goed adviseren. Ze staat voor de mensen die voor haar werken en zal alles voor ze doen. Rosa, een professionele ondernemer met haar hart op de juiste plaats.

Mirjam de Jong

Ondernemer

Zeg je Rosa, dan zeg je verbinding. Weinig mensen leggen zo natuurlijk, creatief en gemeend contact.

Met jong en oud, met en zonder beperking, met mens en dier. Met …. iedereen. Voeg daarbij: wilskracht, daadkracht, veerkracht, spirituele kracht en paardenkracht; dan zie je … Rosa

Dr. John Roeden

GZ-psycholoog, EMDR practitioner en Cognitief Gedragstherapeut

Rosa weet op een directe en enthousiasmerende manier je uit je comfortzone te trekken. De opdrachten die je tijdens de coaching uitvoert zijn zowel leuk als leerzaam. Het maakt je bewust van je eigen non verbale communicatie.

Eigenlijk is dat iets wat je periodiek zou moeten doen! Je gaat er beter en bewuster van communiceren.

Dirk-Jan Huizen

Ondernemer

In Juni een paardencoachingssessie gevolgd bij Rosa. Een mooie middag waarin ik meer inzicht heb gekregen in mijn sterke punten, maar nog belangrijker, mijn valkuilen.

Door een combinatie van theoretische onderbouwing, praktische invulling en een persoonlijke aanpak weet Rosa je te inspireren en enthousiasmeren om meer uit jezelf te halen. Kortom; voor iedereen die bezig is met persoonlijke ontwikkeling een aanrader

Bart Soeters

Account manager Offices Athletes Group

Rosa is allereerst een super leuke collega. Het was erg gezellig en leuk om met haar samen te werken. Ze stelt zich daarnaast professioneel op in haar werk. Ze kan goed leidinggeven, weet aan te voelen hoeveel structuur of begeleiding iemand nodig heeft en is oprecht geïnteresseerd in mensen.

De kracht van Rosa ligt op het gebied van coachen en begeleiden. Door haar mensenkennis en opmerkend vermogen kan ze situaties goed inschatten. Fijn is dat ze daarnaast veel weet van paardengedrag. Dit alles maakt dat ze tijdens een coachsessie bij Albrosa snel kan achterhalen wat er speelt en hier goed op in kan spelen. Het is inspirerend om te zien wat zo’n sessie oplevert.

Een coachingssessie is voor iedereen die zich wil ontwikkelen een aanrader. Er wordt je echt een spiegel voorgehouden van je eigen gedrag, op een positieve en motiverende manier.

Dimiam Everts

Docent Breed at Aers

Rosa was mijn teamleider bij Qollect en maakte het werken voor deze organisatie bijzonder plezierig. Ze is zeer professioneel en kwaliteitsgericht, maar wist dit te combineren met een stuk persoonlijke communicatie en betrokkenheid.

Dat maakt haar, als ik de vele berichten in de krant mag geloven, uniek als manager. Ik heb ervaren dat ze een warm hart heeft voor de mensen met wie ze werkt, met als gevolg dat deze mensen zich ook graag door haar laten coachen. Zij weet het optimale uit mensen te halen en mijn prestaties bij Qollect zijn dan ook mede aan haar te danken.

Ruben Hadders

Marketing-Qollect