De Leadership Discovery 

Bedrijfsoptimalisatie door persoonlijke leiderschapsscan

Soms heb je als leidinggevende van een bedrijf te maken met processen die niet helemaal lopen zoals je zou willen. Je hebt al veel ondernomen om verbeteringen door te voeren, maar helaas hebben al die acties nog niet tot het gewenste resultaat geleid. Je wilt uiteindelijk het beste toch? Met een paar simpele stappen kunnen wij jou op volle kracht vooruit helpen!

IN DRIE SIMPELE STAPPEN VOORUIT

Herken je dit?

Je ervaart weinig tijd

Je bent continue betrokken bij processen, als je loslaat gebeurd het niet

Je ervaart te weinig uren in een dag en als je eerlijk bent dan voel je je ‘opgejaagd’ en ‘aan’ staan

Je wilt van alles ook op een vrije dag

Nieuwe ideeën blijven liggen of komen minder succesvol vooruit dan je zou willen

SOMS HEB JE EVEN AFSTAND NODIG, DAT IS ALLES…

Een frisse start kun je als bedrijf niet altijd meer maken. Je hebt te maken met medewerkers, klanten en processen. Een frisse blik van een authentieke coach kan wel en kan wonderen verrichten voor jou en jouw bedrijf! Even uit de dagelijkse zaken, even terug in jouw overstijgende rol, stel je jezelf de essentiële vraag: Hoe kan ik mijn bedrijfstaken versimpelen en verstevigen?

Wil je weten hoe?

Samen gaan we in gesprek. We bespreken jouw wens(en). Op basis van jouw wensen, plannen we een afspraak op een van onze locaties. We drinken een kop koffie of thee en gaan samen aan het werk met het paard. Dit alles in veilige en verantwoorde setting.

Middels de *Leadership Discovery en de reguliere grondwerktechnieken met het paard gaan wij werken aan jouw wensen en verlangens. Mochten wensen nog niet direct helder zijn dan komen deze zeker aan het licht tijdens de training.

Eendaagse training

Na de Leadership Discovery ontvang je een persoonlijke rapportage waarin jouw leiderschapskwaliteiten beschreven staan. Door het werken komt er naar voren welk leiderschapstype jij bent (weergegeven in een kleur) en wat je er bedrijfsmatig mee kunt. Door deelname aan de eendaagse training, laat je jezelf inspireren, krijg je dieperliggende wensen in beeld en weet je welk leiderschapstype jij werkelijk bent en waar je in kunt groeien. De rapportage ontvang je digitaal na een aantal dagen.

Driedaagse training

Als je kiest voor de driedaagse Leadership Discovery krijg je een complete rapportage vanuit alle drie de dagen en werk je stap voor stap aan jouw wensen die zijn geformuleerd in doelen. 

We plannen de training verspreid over drie maanden. Gebaseerd op het principe dat men voor het aanleren van nieuw gedrag minimaal 60 dagen de tijd nodig heeft en ruim 29 handelingen. Zo is er voldoende tijd om de eerste stappen te zetten tot het doel. Samen maken we een realistische planning. Door samen een planning te maken en het volgen van de trainingsdagen worden er altijd stappen gezet. 

Je ontvangt na deelname een rapportage van de drie daagse Leiderschapsscan welke een gedetailleerd beeld geeft van welk leiderschapstype jij bent. Tevens ontvang je ook jouw doelen na de eerste trainingsdag in een overzicht.

Resultaatgericht

Het volgen van de Leadership Discovery kan dus in één dag of in drie dagen. Beide trainingen zorgen voor resultaat. Het verschil tussen de ééndaagse en de driedaagse training is dat je na dag één zelf met jouw doelen aan de slag kunt en bij drie dagen met de trainer samen plant en dus specifieker en gerichter te werk gaat.

Na de eendaagse training ontvang je een rapportage van door jouw getoonde leiderschapskwaliteiten in het werken met de paarden. Na de driedaagse training ontvang je een uitgebreidere rapportage waarin naast jouw leiderschapskwaliteiten jouw persoonlijke leiderschapstype naar voren komt. De uitgebreidere rapportage is goed te gebruiken bij verdere carrière activiteiten in de toekomst. Het geeft een goed beeld van wie jij bent als professionele leider en geeft meer inzicht dan een ‘momentopname’ na dag één.

* Leadership Discovery = een vanuit de cognitieve gedragspsychologie wetenschappelijk geïnspireerde kleurentest waarbij samen met de wetenschappelijk onderbouwde interventie de Motiverende Gespreksvoering wordt toegepast tijdens onze training met paarden voor leiders.

Deze ondernemers gingen je voor

En dit is wat ze te zeggen hebben

Van paarden was ik reeds onder de indruk, maar nu ook van Rosa. Niet alleen is ze lief en liefdevol naar haar paarden, bovenal is ze een professional. Hoe zij samen met haar paarden tot jouw kern doordringt is meer dan bijzonder. Het heeft mij in ieder geval verder gebracht en verrijkt.

Conchita van Rooij

Topadvocaat
Geweldig wat paarden voor je kunnen doen ! De energie is geweldig, allemaal gebaseerd op lichaamstaal en natuurlijke hiërarchie. Erg bijzonder om te mogen ervaren.

Dr. H. Schuurmans

Chemicus en ondernemer
Wauw, wat een fantastische coaching om mijn eigen zelfreflectie te zien als ondernemer en te kunnen werken aan mijn valkuilen. BCH International heeft mij zoveel meer gebracht om als ondernemer, maar ook als persoon echt persoonlijk en zakelijk te groeien. Rosa, top en bedankt!

Hans Westerman

Ondernemer

Wat leveren de sessies je op?

Afhankelijk van de specifieke invulling van de trainingsdagen en de behoeften binnen je bedrijf, kun je het volgende verwachten:

Z

Inzicht in menselijke patronen en groepsdynamieken van jou en jouw medewerkers

Z

Verbeterde structuur en organisatietalent

Z

Uitgebreide leiderschapsscan van jouw leiderschapskwaliteiten en type

Z

Meer (zelf)bewustzijn

Z

Helderheid in bedrijfsprocessen, zoals uitvoering, ondersteuning en leiderschap

Z

Groei en (zelf)ontwikkeling

Z

Het kunnen lezen van non-verbale taal

INTERESSANT?

Vraag hieronder een intakegesprek aan

Interessegebied

Gewenste locatie