Team Building Discovery

Teambuilding vanuit het thema LEF

Soms heb je als bedrijf een verfrissende teamdag nodig om weer een beetje lef onder de medewerkers en leidinggevenden te brengen.

Touwtrekken, door een hoepel springen, samen op de hei zitten, hartstikke leuk, maar je wilt echt iets unieks doen met jouw team toch? Jouw team is niet zomaar een team en verdient alleen het allerbeste. Een geweldige rondleiding op paleis Soestdijk gecombineerd met een leiderschapstraining bij de paarden op een geweldig chique-stallencomplex midden in de prachtige Soesterduinen, een lekkere lunch en een goed glas wijn. Wie wil dat nou niet?

Gewoon iets heel bijzonders met zijn allen en iets prikkelends, iets spannends! Werken met paarden in een groep kan er verkwikkend, bindend en positief prikkelend werken. Het zet zintuigen en non-verbale acties op scherp, je werkt fysiek vanaf de grond met een paard en ziet elkaar van een totaal andere kant! Het kan zo diepgaand of luchtig zoals het team dat wenst. Aangepast op de wens gaan we aan de slag met elkaar.

WAAR KIES JIJ VOOR?

Herken je dit?

Lorem ipsum dolor met consecratie tetur adiriscin elit eiusmod temsor dalare massa

Lorem ipsum dolor met consecratie tetur adiriscin elit eiusmod temsor dalare massa

Lorem ipsum dolor met consecratie tetur adiriscin elit eiusmod temsor dalare massa

Lorem ipsum dolor met consecratie tetur adiriscin elit eiusmod temsor dalare massa

Lorem ipsum dolor met consecratie tetur adiriscin elit eiusmod temsor dalare massa

REGELMATIGE COACHING LEIDT TOT BETERE RESULTATEN

Wist je dat mensen die regelmatig gecoacht worden over het jaar gezien betere resultaten boeken, dan mensen die geen coach hebben? Stel je voor dat je het hele jaar de beschikking hebt over 2 coaches voor je hele team? Een paard en een trainer, zou dat de resultaten van je organisatie verbeteren denk je?

BCH biedt je die mogelijkheid

Een abonnement bestaande uit 5 of 10 trainingen van een hele dag. 

 je kunt de trainingen gebruiken voor meerdere teams binnen je bedrijf of meerdere keren inzetten voor hetzelfde team, afhankelijk van de behoefte. 

Wil jij periodiek naar jezelf, jouw krachten en de organisatie kijken om te kunnen verbeteren?

Dan is deze training voor jou en jouw organisatie!

Ervaring en affiniteit met paarden is niet nodig om resultaten te boeken in de training.

Je kunt met je abonnement bij BCH terecht voor individuele coaching of groepscoaching met paarden.

De coachingsdagen worden speciaal afgestemd op jouw organisatie en de behoeften die er op dat moment aanwezig zijn.

Vanuit een teamcoaching kan blijken dat bijvoorbeeld een individu baat heeft bij meerdere sessies aan bijvoorbeeld leiderschapstraining met de paarden.

Ook kan het zijn dat het bedrijf meerdere teams heeft in meerdere lagen en bepaalde teams aan de training wil laten deelnemen, als beloning of om het bedrijf verder te optimaliseren.

Het abonnement is 1 jaar geldig.

Deze ondernemers gingen je voor

En dit is wat ze te zeggen hebben

Van paarden was ik reeds onder de indruk, maar nu ook van Rosa. Niet alleen is ze lief en liefdevol naar haar paarden, bovenal is ze een professional. Hoe zij samen met haar paarden tot jouw kern doordringt is meer dan bijzonder. Het heeft mij in ieder geval verder gebracht en verrijkt.

Conchita van Rooij

Topadvocaat
Geweldig wat paarden voor je kunnen doen ! De energie is geweldig, allemaal gebaseerd op lichaamstaal en natuurlijke hiërarchie. Erg bijzonder om te mogen ervaren.

Dr. H. Schuurmans

Chemicus en ondernemer
Wauw, wat een fantastische coaching om mijn eigen zelfreflectie te zien als ondernemer en te kunnen werken aan mijn valkuilen. BCH International heeft mij zoveel meer gebracht om als ondernemer, maar ook als persoon echt persoonlijk en zakelijk te groeien. Rosa, top en bedankt!

Hans Westerman

Ondernemer

Wat leveren de sessies je op?

Afhankelijk van de specifieke invulling van de trainingsdagen en de behoeften binnen je bedrijf, kun je het volgende verwachten:

Z

Inzicht in menselijke patronen en groepsdynamieken

Z

Verbeterde structuur en organisatietalent

Z

Meer lef en proactiviteit binnen je organisatie

Z

Meer (zelf)bewustzijn bij jezelf en je medewerkers

Z

Helderheid in bedrijfsprocessen, zoals uitvoering, ondersteuning en leiderschap

Z

Groei en (zelf)ontwikkeling

Z

Het kunnen lezen van non-verbale taal

INTERESSANT?

VRAAG VRIJBLIJVEND INFORMATIE AAN!

Informatie aanvraagformulier

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen in onderstaand formulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.