Podcast

Podcast 1: Paardencoaching

Rosa en Stefan gaan in gesprek over Paardencoaching. Hoewel deze manier van werken al ruim 20 jaar bestaat lijken veel mensen (nog) niet te kunnen begrijpen wat het is. In deze podcast legt Rosa van Veen, ondernemer en bestuurder op het gebied van Paardencoaching, helder uit wat het is. Daarbij is het voor Stefan een totaal nieuw onderwerp en zorgt de podcast voor een leuke dynamiek tussen de twee.

Podcast 2: Ondernemen & Corona

Deze week in de Rosa van Veen podcast, gaan Rosa en Stefan in gesprek over ondernemen en het coronavirus. Zij praten met ondernemer en fiscaal juridisch adviseur Robert Knoops en Rotterdamse zakenvrouw van 2019 Nan Su. Beide ondernemers nemen zijn realistisch en zien ook kansen in deze tijd van crisis.

Podcast 3: Digitaal dressuur

In gesprek met KNHS directeur Theo Fledderus. Wat doet de Coronacrisis met de paardensport? Wat betekent het voor de leden? Wat houden online wedstrijden in en wat kan dit betekenen voor de toekomst van de paardensport? Je hoort het in deze podcast.

Podcast 4: Paardenwelzijn deel 1

Paardenwelzijn een actueel en veelbesproken onderwerp. Deze keer gaan Rosa en Stefan in gesprek met dressuramazone Jasmijn de Bruijn en top springruiter Piet Raijmakers jr over dit onderwerp. Wat is het eigenlijk paardenwelzijn? Hoe let je op je paard? Wat zijn de belangrijkste facetten?

Podcast 5: Paardenwelzijn deel 2

Paardenwelzijn een actueel en veelbesproken onderwerp. Deze keer gaan Rosa en Stefan in gesprek met Haike Blaauw, directeur van de Federatie Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS). Hoe verbeteren zij het paardenwelzijn in Nederland en hoe tonen ze dat aan de maatschappij?

Podcast 6: Ondernemen in Coronatijd

Het komt goed